_schedule_

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

A photo of thoughtful woman sitting on window sill. Young female is holding digital tablet while looking away. She is wearing casuals in brightly lit room.

Volwassenen

De behandeling

De klinisch psychologen van ZIJN werken vanuit verschillende referentiekaders. Dit houdt in dat er breed en integratief nagedacht en ingestoken wordt. Er wordt goed gekeken naar wat het best passend is in iedere unieke situatie en samen met de client worden keuzes gemaakt en een behandellijn vorm gegeven.

Behandelingen worden zowel individueel gedaan als systemisch, dat betekent dat ook belangrijke anderen erbij betrokken kunnen worden. Een mens ontwikkelt zich altijd in relatie tot anderen en er is altijd sprake van wederzijdse beïnvloeding. Ook als een behandeling individueel plaatsvindt wordt er aandacht besteed aan die wisselwerking met anderen.

De klinisch psychologen zijn opgeleid tot het uitvoeren van bewezen effectieve behandelinterventies zoals cognitieve gedragstherapie, dialectische gedragstherapie, schematherapie, mentaliseer bevorderende therapie en EMDR. Naast goede kennis van sociaal-emotionele en relationele problemen zijn de specialisten van ZIJN ook deskundig op het gebied van neuropsychologische moeilijkheden. Hoe het brein werkt, hoe informatie verwerkt wordt. Snappen hoe informatie wordt verwerkt kan erg belangrijk zijn om beter te begrijpen waarom bepaalde (leer-) situaties moeilijk zijn en dit geeft dan veelal direct aangrijpingspunten voor bijsturing en verandering.

Ieder mens is bijzonder en uniek. Geen leven en geen moeilijkheid is hetzelfde. Maatwerk is dus altijd belangrijk. Om toch een beeld te geven van veel voorkomende moeilijkheden bij volwassenen volgen enkele voorbeelden:

  • angst problematiek
  • stemmingsproblemen en wisselingen
  • relationele stress en moeilijkheden (zowel in relatie tot een partner als in relatie tot anderen)
  • trauma
  • onverwerkt verlies, stagnatie bij rouw

neem contact op

Top

MENU