_schedule_

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Close-up side view part of young African man using laptop while sitting at his working place

Opleiding, coaching en organisatie advies

Opleiding:

De Klinisch psychologen van ZIJN geven supervisie aan psychologen die zich verder willen ontwikkelen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut, cognitief-gedragstherapeut en klinisch psycholoog. Neem contact op voor verdere afstemming over de mogelijkheden.

Team coaching:

Deskundigheid op het gebied van de psychologie is niet alleen zinvol voor behandeling. In alle dagelijkse situaties waarin mensen elkaar ontmoeten is psychologische kennis zinvol. Veel voorkomende vragen binnen organisaties zijn: hoe gaan medewerkers binnen teams onderling met elkaar om? Hoe ontstaat er een constructieve en energieke sfeer? Wat heeft een groep vrijwilligers nodig om passende maatschappelijk zorg vorm te geven? De klinisch psychologen van ZIJN kunnen naast hun professionele identiteit ook hun christelijke identiteit inzetten om zo psyche en geloof te combineren en bijvoorbeeld pastorale teams te ondersteunen. De klinisch psychologen van ZIJN hebben royale ervaring in leidinggevende en coachende functies binnen diverse professionele organisaties.

Reacties van samenwerkingspartners:

The ZIJN-psychologen support the International Boarding School Eerde offering different services: confidential counselling, expertise advice and therapeutical sessions, whenever requested by the individual pupil or parent. The level of expertise, professionalism and engagement always from a positive perspective makes that the support is having a high value to each individual, to each family and our Eerde.
Nelleke Deelen-Geuze, M Ed.
Director CEO International School Eerde

Esther heeft een analyse uitgevoerd bij een behandelgroep van De Hoenderloo groep waar jongeren met een psychiatrische stoornis en ernstige gedragsproblematiek behandeld worden. Esther heeft zowel op strategisch als uitvoerend niveau waardevolle adviezen gegeven hoe de inbedding van psychiatrie binnen de context van gesloten jeugdzorg kan worden vorm gegeven. Met veel respect voor de professie en passie van medewerkers weet zij met haar scherpe vragen en kritische blik tijdens het onderzoek professionals bewust te maken en te inspireren om de kwaliteit van zorg en behandeling te verbeteren!
Marlijn Lenselink
Directeur Hoenderloo groep

Neem contact op

Top

MENU