_schedule_

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Waarneming zwangerschapsverlof

3 years ago · · Comments Off on Waarneming zwangerschapsverlof

Waarneming zwangerschapsverlof

Eind 2019 zal Esther vanwege haar zwangerschap enkele maanden niet werkzaam zijn voor ZIJN. Reeds enkele weken geleden is om die reden Willemijn Romijn gestart om de behandeltaken van Esther over te nemen.

Willemijn Romijn is GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd),  cognitief gedragstherapeut in opleiding en EMDR therapeut. Ze is orthopedagoog van oorsprong en heeft altijd een fascinatie gehad voor de verbinding tussen ouder en kind. Zij ziet de ontwikkeling van een kind als iets wat onlosmakelijk verbonden is aan zijn ouders. Aandacht besteden aan beiden, is wat het werk voor Willemijn leuk en uitdagend maakt. Daarnaast is het voor haar de manier om het beste aan te sluiten bij de cliënt (en zijn ouder(s), maar vooral om de ander goed te begrijpen en zijn of haar problematiek te snappen.

Willemijn is, nadat ze kort na haar studie werkzaam is geweest binnen de forensische psychiatrie, haar carrière begonnen als gezinstherapeut in Amsterdam bij een expertise centrum voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.  Al snel ontstond de wens om terug te keren naar haar geboortestreek, Salland.  Toen de kans werd geboden om daar te starten met de opleiding tot GZ-psycholoog, was de stap snel gemaakt.

Na de GZ-opleiding is zij gaan werken bij een grote kinder- & jeugdpsychiatrische SGGZ instelling, als behandel-coördinator op een kliniekgroep.  Na een jaar is zij het IHT-team gaan coördineren in het bieden van een intensieve behandeling thuis voor kinderen en adolescenten met complexe psychiatrische problematiek. Daar is zij nog steeds werkzaam wat ze combineert met individuele (psycho)-therapeutische behandelingen voor kinderen, jeugdigen en hun ouders.

Willemijn is lid van de Vereniging voor  Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt), van de Nederlandse Vereniging voor de Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) en van de Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Categories: Geen categorie

Esther

Esther

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

Top

MENU