_schedule_

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

We zijn verhuisd!

4 years ago · · Comments Off on We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

We hebben onze praktijkruimte in het Health Innovation Park verruild voor een kamer aan de Bloemendalstraat 7. We hebben daar een sfeervolle ruimte in een sfeervol gebouw in de binnenstad van Zwolle. De Bloemendalstraat ligt ongeveer 10 minuten lopen van het station. Helaas lukt het niet om je auto voor de deur te parkeren, het beste kun je daarvoor terecht bij de Burgemeester van Roijensingel, je kunt daar onbeperkt parkeren voor 1,60 euro per uur. Zie het kaartje bij contact. Als je het gebouw binnenloopt kun je het beste plaats nemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. 

Tot ziens op de Bloemendalstraat!

Categories: Geen categorie

Hans

Hans

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

Top

MENU